Barani si zgustli na obľúbenom súperovi, Stavjaňa: Momentálne sme podpriemerní

Napísal Jarik

9. februára 2021

ZVOLEN (SZĽH) – Poriadne dlhú sériu ťahajú hokejisti Banskej Bystrice proti Nitre. V nedeľu zbombardovali svojho súpera 7:0 a bodovali proti nemu už tridsiaty raz v sérii. Počas takmer štyri roky trvajúcej série zvíťazili nad obľúbeným súperom až 27-krát. Len v troch prípadoch sa tešili z výhry po predĺžení či nájazdoch corgoni.

„Vôbec sme sa o tomto nebavili a asi to ani v šatni neevidujeme. Znie to však super a sme za to radi. Nitra je veľmi dobrý súper, ktorý nás vždy motivuje ku kvalitnému výkonu. Ideme od zápasu k zápasu a snažíme sa podať čo najlepší výkon. Tento týždeň sa nám to darilo,“ priznal útočník baranov Faško-Rudáš, ktorý sa na vysokej výhre podieľal víťazným presným zásahom. „Počas celého duelu sme podali super výkon. Sme šťastní za túto výhru.“

Obaja súperi sa vo Zvolene, kde pôsobí Banská Bystrica v tejto sezóne, stretli v minulom týždni dvakrát. Výsledky 6:1 a 7:0 hovoria o pohode, ktorá v klube spod Urpína aktuálne vládne. Naopak, Nitre príde týždňová prestávka vhod. „Ani neviem, ako začať. Začali sme celkom aktívne, no dostali sme gól po chybe. Napriek tomu bol zápas stále otvorený. Veľmi ľahko však inkasujeme a strašne sa nadrieme na góly. To je chyba nás útočníkov. Aj dnes sme asi štyri góly inkasovali spred bránky. Tam musia byť súperi a hokejky pokryté. Dostali sme ďalšiu facku a sme radi, že prišla prestávka. Niečo sa musí zmeniť, musíme sa dať dokopy,“ povedal Marek Slovák.

Súvisiace články

0 komentárov

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *